Mogelijkheden van de planning app van Timewax

planning app

Plannen vinden veel mensen lastig, maar wat als je nu gebruik kunt maken van de mobiele planning app op Timewax.nl? We leggen je er graag meer over uit, zo kun jij namelijk zelf beslissen of dat het ook wat voor jou kan zijn. Het is een goede keuze om ook voor de app te kiezen om nog beter te kunnen plannen binnen je organisatie.

Plannen wordt eenvoudiger

Het grote voordeel van de mobiele app Timewax is dat de planning automatisch gesynchroniseerd kan worden. Je hoeft alleen maar op een boeking te klikken en dan zie je alle details zo in beeld, denk aan de locatie, een omschrijving, projectmanager en de documenten. Je hebt zelfs de mogelijkheid om medewerkers te autoriseren zodat zij nieuwe boekingen kunnen maken, maar ze kunnen deze ook wijzigen of verwijderen. Ook kun jij toestaan dat medewerkers andere collega’s selecteren zodat zij elkaars planning in kunnen zien. 

Voortgang in de gaten houden

Wat ook prettig is bij deze applicatie, is dat medewerkers zelf de voortgang van een activiteit kunnen rapporteren. Er kan een percentage gereed aan worden gegeven, maar ook de nog benodigde tijd (ETC) kan aan worden gegeven, zoals ook de te verwachten einddatum en een omschrijving. Als de voortgang is ingediend, dan is deze ook zichtbaar voor rapportage e.d. zoals voor het planbord. 

Urenstaten bekijken

De werkelijk gemaakte uren kunnen ook bij worden gehouden via de applicatie. De geplande uren worden standaard overgenomen, maar als ze toch wat afwijken dan kunnen medewerkers het alsnog zelf aanpassen in de applicatie. Het is ook mogelijk om aanvullende boekingen te doen, aan het einde van de week kan de urenstaat ook ter goedkeuring in worden gediend. Het vooral is ook nog dat medewerkers de mobiele app en de desktopvariant door elkaar kunnen gebruiken en dat geeft dan geen problemen. 

Op deze manier kan het binnen een bedrijf veel efficiënter zijn om alle gegevens bij te houden en te plannen. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer bedrijven deze app inmiddels gebruiken. Het is voor jou wellicht ook wat om te proberen en dan kun je altijd een proefperiode kiezen en dan nagaan of het wat voor je is. Na een maand evalueren en als je dan overtuigd bent dan kun je systemen op elkaar aansluiten en nog eenvoudiger met elkaar samenwerken. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>