Wat is het beste abonnement voor jouw iPhone?

iphone-7

Je wil een nieuwe iPhone kopen maar je vraagt je af wat voor abonnement je het beste kunt kiezen. Een iPhone is natuurlijk een vrij dure aankoop, daarom is het belangrijk om hier goed over na te denken. In onderstaand artikel geef ik jou tips bij de keuze voor een abonnement.

Welke soorten iPhone abonnementen zijn er?

Er zijn veel verschillende abonnementen beschikbaar. Grofweg kunnen we deze onderverdelen in twee groepen: sim only en abonnement met toestel.

Sim only

Wanneer jij al beschikt over een iPhone kan sim only een hele goede optie zijn. Met een sim only abonnement betaal je namelijk alleen voor je data- en belbundel. Wanneer je een sim only abonnement afsluit, ontvang je een sim kaart. Deze plaats je gemakkelijk in je smartphone en dan kan je binnen twee minuten gaan internetten met je nieuwe abonnement. Deze optie scheelt je maandelijks veel geld omdat je geen toestelkrediet hoeft te betalen.

Het is wel belangrijk dat je goed bepaalt hoeveel belminuten en MB data je kiest. Wanneer jij maandelijks 5 GB data gebruikt, neem je natuurlijk geen bundel met minder dan 5 GB. Wanneer het nogal verschilt per maand kan je het beste uitgaan van het hogere bedrag. Wanneer je extra data moet bijkopen omdat je bundel op is ben je waarschijnlijk meer geld kwijt.

Abonnement met toestel

Wanneer jouw telefoon eigenlijk wel aan vervanging toe is kan je kiezen voor een abonnement met toestel . Het voordeel hiervan is dat je het aankoopbedrag van de nieuwe smartphone niet in 1 keer hoeft te betalen. In plaats daarvan betaal je maandelijks toestelkrediet. Jouw maandelijkse kosten bestaan dan dus uit jouw data- en belbundels en je toestelkrediet. Op deze manier kan je toch die nieuwste telefoon aanschaffen zonder dat je in 1 klap erg veel geld kwijt bent. Dit abonnement kan je zo duur maken als je zelf wil. Kies je bijvoorbeeld voor de nieuwste iPhone met onbeperkt data? Dan ben je een stuk duurder uit dan wanneer je een ouder toestel met minder data kiest. Het is verstandig om al deze telefoon abonnementen te vergelijken, op die manier kom je tot een goed besluit.

Conclusie

Welk iPhone abonnement voor jou de beste keuze is ligt aan jouw wensen en behoeften. Wanneer je een nieuwe telefoon wil is een abonnement met toestel de keuze voor jou. Maar wanneer je al een prima toestel hebt is het verstandiger om voor een sim only abonnement te kiezen. Succes met jouw keuze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>