Graag stellen we het iPhone Xs verkopen aan je voor

Graag stellen we het iPhone Xs verkopen aan je voor

De iPhone Xs is een succesvol nieuw exemplaar van Apple. We vertellen je hier alles dat je moet weten als het gaat om de specificaties en mogelijkheden van dit toestel. Daarnaast vertellen we je wat je het beste kunt doen als je jouw iPhone Xs te verkopen en wat dan de noodzakelijke stappen zijn. Weet in ieder geval dat dit een smartphone van de beste kwaliteit is die zeker meerdere rondes mee kan gaan en dus eenvoudig online te verkopen is.

Dit zijn verbeteringen die zijn doorgevoerd bij de iPhone Xs

De iPhone Xs is uitgevoerd met een 5,8 inch OLED-scherm. Er is hierbij een zeer breed kleurenspectrum beschikbaar. De camera is ten opzichte van het vorige model sterk verbetert doordat er gebruik is gemaakt van Smart HDR. Deze telefoon wordt ontgrendeld middels Face ID waardoor een thuisknop niet langer noodzakelijk is. Bij deze update is er de nadruk gelegd op het doorvoeren van veel interne verbeteringen. Tenslotte is het goed om te weten dat je hier de keuze hebt tussen 64GB, 256GB of 512GB en dat de IPhone Xs in verschillende kleuren is uitgevoerd.

Let hier op bij voordat je jouw iPhone Xs daadwerkelijk overdraagt

Het is belangrijk om een aantal praktische zaken uit te voeren voordat je jouw smartphone daadwerkelijk aan een ander geeft. Ga hier even goed voor zitten, want het is belangrijk dat alle persoonlijke data wordt verwijderd. Een goede winkel zal dit voor jou doen als je het zelf niet kan of bent vergeten, maar zeker als je aan een natuurlijk persoon verkoopt wil je dit controleren en geen veiligheidsrisico’s lopen. Je kunt foto’s en dergelijke overigens middels een aantal eenvoudige stappen overzetten naar jouw nieuwe smartphone. Eventueel kan de verkoper in de winkel jou hierbij ondersteuning bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>