Hoe Crypto te verhandelen op de iPhone 7?

Hoe Crypto te verhandelen op de iPhone 7?

Hoewel handelen in crypto een zekere mate van expertise, kennis en bewustzijn vereist, heeft de technologie het toegankelijker gemaakt dan ooit tevoren. Als je een iPhone 7 hebt, kun je met relatief gemak cryptocurrency’s verhandelen. Je moet alleen weten hoe je de dingen moet instellen. Volg deze stappenplan, en je handelt in een mum van tijd in crypto’s.

Valutaparen kopen en verkopen

Bij het handelen in cryptocurrency speculeer je op de toekomstige prijs van de munt. Je koopt munten als je denkt dat de prijs zal stijgen en verkoopt ze als je denkt dat de prijs zal dalen. Het is belangrijk om te onthouden dat je valutaparen koopt en verkoopt. Als je bijvoorbeeld Bitcoin (BTC) koopt, verkoop je ook Amerikaanse dollars (USD). De reden hiervoor is dat alle cryptocurrency prijzen in USD worden genoteerd. De uitzondering hierop zijn stablecoins zoals Tether (USDT) die gekoppeld zijn aan de USD en dus een 1:1 verhouding hebben met USD.

Veel verschillende cryptomunten

Gelukkig kun je vanaf je iPhone veel soorten cryptomunten verhandelen. De populairste zijn Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH). Er zijn ook altcoins als Ripple (XRP), Monero (XMR) en Terra Classic (LUNC). Er worden voortdurend nieuwe munten toegevoegd aan beurzen, dus zorg ervoor dat je regelmatig terugkijkt om te zien wat er nieuw is.

In 5 stappen crypto verhandelen op je iPhone 7

Laten we dan nu kijken welke stappen je kunt nemen om crypto te verhandelen op je iPhone 7:

1. Download een crypto trading app.

Er zijn veel geweldige crypto trading apps die er zijn, dus neem de tijd om er een te vinden die bij je behoeften past. Enkele populaire opties zijn Binance, Coinbase en KuCoin.

2. Zet een portemonnee op.

Je moet je cryptocurrency’s ergens opslaan als je ze eenmaal hebt gekocht. Nogmaals, er zijn veel portemonnees om uit te kiezen, dus doe je onderzoek en kies er een die bij je past.

3. Verbind je portemonnee met de app.

Zodra je de app hebt gedownload en je portemonnee hebt ingesteld, moet je ze aan elkaar koppelen. Dit vereist meestal gewoon het scannen van een QR-code.

4. Begin met handelen!

Nu alles is ingesteld, ben je klaar om te beginnen met het verhandelen van cryptocurrency’s. Vergeet niet om altijd klein te beginnen en dan geleidelijk je investering te verhogen naarmate je meer vertrouwd raakt met het proces.

5. Neem je verdiensten op.

Als je klaar bent om uit te betalen, neem je gewoon je verdiensten op in je bankrekening of cryptocurrency portemonnee. En dat is het! Je hebt succesvol gehandeld in crypto op je iPhone 7 

Start met handelen in crypto

Handelen in cryptocurrency’s is een geweldige manier om geld te verdienen, en het is nu gemakkelijker dan ooit om het op je iPhone 7 te doen. Download gewoon een app zoals die van KuCoin, maak een account aan, stort geld, en begin met crypto kopen! Vergeet niet aandacht te besteden aan de markttrends, zodat je laag kunt kopen en hoog kunt verkopen voor maximale winst. Als je klaar bent om uit te cashen, neem je gewoon je verdiensten op in je bankrekening of cryptocurrency wallet en je bent klaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>