Vergelijk iPhone 13 modellen en prijzen

14 jaar geleden bracht Apple de eerste versie van de Iphone op de markt. Op 29 juni 2007 om precies te zijn. De goedkoopste variant met 4 gigabytes geheugen koste toen €430 en in totaal werden er 6.1 miljoen eerste generatie Iphones verkocht. Nu, ruim 14 jaar later is het tijd voor de Iphone 13. En dat de ontwikkeling van de Iphone niet stilgestaan heeft is een understatement. Het nieuwste type smartphone van Apple is weer net iets beter dan zijn voorgangers en er zijn divers nieuwe features toegevoegd. In dit artikel praten we je bij over de verschillende modellen, types en prijzen van de Iphone 13.

De Iphone 13

De Iphone 13 is formeel de 15e generatie smartphone van Apple en werd onthuld op een Apple event op 21 september 2021. Op dat event kondigde Apple maar liefst 4 nieuwe smartphones aan. Welke dat zijn lees je verderop in dit artikel!

De Iphone 13 in vier verschillende uitvoering

Zoals we van Apple gewend zijn brengen ze een nieuwe smartphone altijd in verschillende modellen. Vaak van klein naar groter naar allergrootst. En dat is bij de presentatie van de Iphone 13 niet anders. Dit nieuwe vlaggenschip van Apple komt in vier verschillende uitvoeringen: Iphone 13, Iphone 13 mini, Iphone 13 Pro en de Iphone 13 Pro max.

Alle uitvoeringen zijn verkrijgbaar met 128GB, 256GB en 512BG geheugen. De Pro en Pro max uitvoering zijn ook nog verkrijgbaar met 1TB geheugen. Verderop in dit artikel meer over de prijs van de Iphone 13. Vergelijk Iphone 13 prijzen om te kijken waar je deze telefoon het voordeligst kan scoren.

De meest in het oog springende verbeteringen aan de Iphone 13 is de batterijduur, vernieuwde camera en een snellere processor. Vooral de verbeterde batterijduur kan op veel waardering rekenen van de experts.

Kies je favoriete kleur

Ook aan de kleurrijke Apple liefhebbers is gedacht. De nieuwste versie van de Iphone is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Natuurlijk in de gebruikelijke kleuren wit en zwart. En daar heeft Apple de kleuren roze, blauw en rood aan toegevoegd.

Tot slot, de prijzen

Dat een hagelnieuwe Iphone niet goedkoop is, mag geen nieuws meer zijn. Zeker ten opzichte van bijvoorbeeld een Samsung, moet je voor een Iphone flink in de buidel tasten. De prijs van een Iphone is afhankelijk van het gekozen geheugen. De goedkoopste Iphone 13 is de mini uitvoering met 128GB geheugen. Hier betaal je bij Apple €909. Bij verschillende Nederlandse webshops is deze uitvoering voor iets meer dan €800 verkrijgbaar. De duurste uitvoering van Iphone 13 is de Pro max uitvoering met 1TB geheugen. Hiervoor betaal je €1839!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>